Ošetření Sensiderm kosmetikou Dr. med.Christine Schrammek


Citlivá pleť představuje pro kosmetičky skutečnou výzvu a vyžaduje špičkové znalosti a precizní techniky, aby bylo její ošetření účinné a přitom šetrné. Víme, že jako profesionálové v oboru toužíte neustále zlepšovat své schopnosti a držet krok s nejnovějšími trendy v péči o pleť. Proto jsme pro vás připravili tento exkluzivní kurz, který vám pomůže posunout vaše dovednosti na zcela novou úroveň.

Náš kurz bude rozdělen do dvou částí. V první získáte cenné teoretické znalosti od předních odborníků na citlivou pleť. Dozvíte se vše o jejích specifických potřebách, příčinách jejího podráždění a nejúčinnějších postupech pro její zklidnění a regeneraci. Budete také seznámeni s unikátní řadou produktů Dr. med. Schrammek, která byla speciálně vyvinuta pro citlivou pleť a jejíž účinnost je podložena klinickými studiemi.

Ve druhé části kurzu pak budete mít možnost zúročit nově nabyté znalosti v praxi. Pod vedením zkušených lektorů si vyzkoušíte ošetření citlivé pleti za použití produktů Dr. med. Schrammek. Naučíte se precizní techniky nanášení přípravků, masážní hmaty a celkový postup ošetření, který zajistí maximální komfort a spokojenost vašich klientek s citlivou pletí.

Po absolvování tohoto kurzu budete připraveni nabídnout svým klientkám skutečně profesionální a vysoce účinnou péči o citlivou pleť. Získáte dovednosti,které vám pomohou vyniknout v konkurenčním prostředí a upevnit si pozici špičkových odborníků.

Neváhejte a rezervujte si své místo již dnes. Kapacita kurzu je omezená, a proto doporučujeme s přihlášením neotálet. Investice do vašeho vzdělání a profesního rozvoje se vždy vyplatí a my vám k tomu rádi poskytneme tu nejlepší příležitost. Těšíme se na vás!

Rezervace na 608 291 088