Ošetření vlasové pokožky


Základním krokem je čištění vlasové pokožky. Jen čistá, hydratovaná, okysličená pokožka může produkovat zdravý vlas. Proto se zaměřuji na objevení příčin problému, s následným řešením. Neboť zaměření se na zdraví pokožky, může přinést úspěch v řešení problémů. V první řadě, je třeba provést trichologické vyšetření pomocí mikrokamery.

  • seboroická dermatitida
  • padání vlasů
  • nadměrné maštění vlasů
  • lupy
  • psoriáza (lupénka)
  • suché a dehydratované vlasy a vlasová pokožka
  • ekzematická pokožka

Trichologické vyšetření doporučujeme všem, kteří hledají způsob, jak se zbavit těchto potíží, či chtějí správně pečovat o své vlasy, vlasovou pokožku i o kůži jako takovou.

Průběh trichologického vyšetření

Při první návštěvě společně zjistíme všechny informace o stavu Vaší pokožky a vlasů. Ptám se například na způsob Vaši péče o vlasy a užívané přípravky. Ptám se na genetické predispozice, životní styl nebo také na aktuální či prodělané onemocnění.

Nejprve zjistím stav vlasové pokožky včetně její pružnosti a hydratace. Zjišťuje padání vlasů manuálním protažením mezi prsty a následně provede vyšetření trichologickou mikrokamerou.

Dle získaných informací a náhledu na aktuální stav pokožky , vyberu nejvhodnější ošetření pokožky a probereme následnou péči.

Trichologické vyšetření1000
Hloubkové okysličení a ampule přístrojem Oxy superJet1450
Oxy Jet udržovací výživa s kyslíkem550
Hair Boost ošetení Dr.med.Schramek , šampon na doma nebo tonikum3500
Ošetření organickou rašelinou Kapyderm momentalně nenabízím2500

V ošeření vlasové pokožky užívám tyto dvě značky.

Život zasvěcený kráse více než 60 let. Spojení tradice s inovacemi proměnilo kdysi malou německou kosmetickou firmu na celosvětově úspěšnou společnost ve více než 60 zemích světa. Dr. med Christine Schrammek nabízí produkty pro profesionální ošetření i pro koncové zákazníky. Ta nabízí široké spektrum produktů pro komplexní a na míru šité péči o pleť s cílem pomoci obnovit zdraví a krásu pokožky. Dermatologie se setkává s kosmetikou je základní filozofií této produktové řady a nabízí řešení pro širokou škálu problémů s pletí. Produkty Dr. med Christine Schrammek nejsou testovány na zvířatech a převážná část produktů je i veganského složení.

Produkty španělské značky Kapyderm se soustředí na inovace ve výzkumu buněčné regenerace a kožní tolerance v oblasti trichologie. Vychází především z potřeb klienta o hloubkovou regeneraci vlasové pokožky.

Kapyderm se svými přípravky řadí do skupiny takzvaných kosmeceutických přípravků, nesoucí terapeutické účinky v kombinaci s kosmeticko-estetickými prvky.

Napomáhá aktivizovat tzv. biorecyklaci (odstranění nánosů bio chemických nečistot, které blokují možnost dostatečného okysličení, hydratace a výživy), díky níž buňky obnovují ztracenou schopnost regenerace a zvyšují svou schopnost metabolických funkcí a okysličení. Navrací pokožce její přirozenou rovnováhu a obranyschopnost.