Mikrojehličkování- neinvazivní mezoterapie


Rozšiřte své kosmetické dovednosti s naším kurzem mikrojehličkování obličeje.

Víte, že mikrojehličkování je revoluční metoda, která může výrazně zlepšit stav pokožky? Pokud jste kosmetička a hledáte novou techniku, která vám umožní poskytovat ještě účinnější ošetření, neměli byste naší nabídku minout.

Naše akademie je hrdá na to, že vám přináší unikátní kurz mikrojehličkování obličeje, který vám umožní naučit se tuto techniku od základů. Kurz je navržen tak, aby vám poskytl veškeré potřebné znalosti o mikrojehličkování, včetně správného používání jehliček, sterilizace nástrojů a aplikace séra.

Co získáte tím, že se zúčastníte našeho kurzu?

  • Nejenže si rozšíříte své služby v salonu, ale také získáte další konkurenční výhodu na trhu. Mikrojehličkování obličeje je velmi populární a žádané ošetření, které mnoho klientů hledá. Díky tomuto kurzu budete schopni nabídnout svým klientkám inovativní a efektivní metodu, která jim pomůže dosáhnout zdravější a mladší pokožky.
  • Budete mít také možnost se prakticky naučit tuto techniku provádět na živých modelech, aby vaše dovednosti byly co nejvíce zdokonaleny.
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Slevu a možnost si zakoupit dermapero či séra značky Dr.med.Schrammek.
  • Přístup do skupiny na facebooku

Nečekejte a přidejte se k nám na našem kurzu mikrojehličkování. Získejte nové dovednosti a otevřete si dveře ke zlepšení svého podnikání. Vaše klientky vás budou milovat za to, že jim poskytnete takovýto jedinečný a efektivní zážitek.

Pro koho je kurz určený?

Kurz je otevřený pro všechny kosmetičky, které mají zájem zlepšit své znalosti a dovednosti. Přihlaste se ještě dnes a buďte připraveni na vzrušující novou kapitolu ve své kariéře!


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *