Green peel


Green Peel ® Dr. Schrammek – Biologický Peeling je vhodný k ošetření akné, vrásek, jizev, strií, ochablé pokožky břicha, ramen a stehen – zvlášť u žen po porodu nebo atopické pleti.

Green Peel je biologická metoda olupování pokožky a jejím základem je bylinková směs.

  • Tato směs podporuje elasticitu pokožky.
  • Celkově zlepšuje kvalitu pleti, vyhlazuje vrásky a jizvy.
  • Stahuje póry, omezuje tvorbu kožního mazu a výborně čistí problematickou pleť.

Zlepšení stavu pokožky je viditelné už za několik dní po prvním ošetření.

Green Peel je biologická metoda obnovení pleti. Bylinkové směsi způsobí silné prokrvení a plošné odlupování povrchové vrstvy pokožky. To výrazně povzbudí tvorbu nových buněk a dojde k přirozené regeneraci a omlazení pokožky.

Komplexní program péče o pleť pomocí účinných rostlinných směsí celkově zlepšuje kvalitu pleti. Vyhlazuje vrásky a jizvy, odstraňuje strie a ochablou pokožku, omezuje tvorbu kožního mazu. Do hloubky čistí problematickou pleť a zlepšuje elasticitu pokožky.


Jaké potíže lze pomocí Green Peel řešit? 
Pomocí této metody lze odstranit akné,nečistoty, jizvy ,pigmentové skvrny, strie, ochablou,vrásčitou,špatně prokrvenou,bledou pokožku. Green Peel je velice účinný v rejuvenaci ( omlazení ) pokožky.

Jak ošetření probíhá?

První den proběhne aplikace bylinkové směsi na ošetřenou oblast. Během kůry dojde k mírnému „obroušení“ povrchových vrstev kůže a ke zlepšení prokrvení. Po ošetření je pokožka mírně zarudlá, pocit jako lehké popálení od slunce. Třetí až čtvrtý den dojde o odlupování povrchových vrstev pokožky.

Po celou dobu loupání se vyhýbáme vodě! Čtvrtý nebo pátý den dojde k ošetření dalšími produkty z komplexního programu Green Peel, kdy kosmetička odstraní zbytky odumřelé pokožky. Zregenerovaná pokožka je svěží, čistá a omlazená. Ošetření lze provést znovu v odstupu 2-3 týdnů.

KONTRAINDIKACE

Alergická, velmi citlivá pleť, tenká pokožka s teleangiektasemi(žilky v obličeji),
kožní onemocnění, bakteriální hnisavá onemocnění(impetigo), herpes, chřipka, neurodermitida(atopický ekzém).


GREEN PEEL® Energy

Příval vitality a regenerace bez peelingového efektu

Toto ošetření s přírodními bylinkami výrazně poskytuje energii. Stimuluje krevní oběh a metabolismus, čímž vede k přirozenému zlepšení vzhledu pokožky bez peelingového efektu. GREEN PEEL® Energy poskytuje Vaší pleti přírodní energii, potřebnou k obnově buněk. Pomáhá redukovat známky stárnutí pleti stejně jako nečistoty, jizvy a poruchy pigmentace. Ošetření viditelně zlepšuje vzhled pleti a vyrovnává její povrch. Ideálních výsledků dosáhnete intenzivním ošetřením v salonu, které absolvujete několikrát za rok.

Délka ošetření: 90 min.

Frekvence opakování: vždy, když potřebuje pleť projasnit a osvěžit, maximálně 1x za týden

Cena 2200 kč

GREEN PEEL® Fresh-Up

Záplava svěžesti. Bez peelingového efektu

S touto metodou, nedochází k efektu peelingu. Místo toho dochází ke stimulaci a osvěžení pleti díky působení přírodních bylinek. Je aktivován krevní oběh, póry se otevírají a pleť je schopna vstřebat ingredience následující pleťové péče. Tvář získává zářivý a jasný vzhled. GREEN PEEL® Fresh-Up oživuje buňky a Vaše pleť zažívá nový pocit svěžesti. To je důvod, proč je toto ošetření ideálním řešením problémů unavené pleti bez svěžesti a slouží jako účinná prevence proti předčasným známkám stárnutí a ztrátě pružnosti – dokonce i když Vaše pleť ještě nezačala projevovat známky stárnutí.

Délka ošetření: 90 min.

Frekvence opakování: dle potřeby, maximálně 1x za 2 týdny

Cena 1800 kč

GREEN PEEL® Classic

Regenerace a obnova s peelingovým efektem

Je to „klasika‟ mezi GREEN PEEL® peelingovými ošetřeními. Po důkladném vyhodnocení je směs bylinného peelingu intenzivně masírována do pokožky. Dochází k povzbuzení krevního oběhu, je zlepšeno zásobování pleti kyslíkem a živinami a dochází ke stimulaci obnovy pleti. Tento efekt je zastaven asi po 2-5 dnech v závislosti na struktuře pleti a síle peelingového efektu na pokožce. Během této doby je třeba ošetřovat pleť doma se speciálními výrobky Dr. Schrammek. Pro ukončení GREEN PEEL® bylinného peelingového ošetření Classic provádí kosmetičky po 5 dnech zkrášlující ukončovací ošetření, během něhož je nyní zvláště vnímavá pleť vyživena cennými látkami a zakončen proces olupování. 

V ceně 1. ošetření je zahrnuta nezbytná kosmetika pro domácí péči.

Délka ošetření: 2 x 60 min.

Frekvence opakování: dle potřeby, maximálně 1x za 4 týdny

Cena 5500 kč včetně domácí péče v hodnotě 2100 kč a dvou ošetření


ŠESTERO BYLIN PRO KRÁSNOU PLEŤ

Přeslička

Přeslička je v našich zahradách považována za velmi nezkrotný plevel – což je pravděpodobně také důvod, proč byla po dlouhou dobu podceňována a ignorována. Přitom přeslička se již odedávna používá v lékařství. Redukuje záněty, posiluje a má ochranné účinky. Přeslička obsahuje vysoké množství kyseliny křemičité, která zlepšuje strukturu pleti, uvolňuje zablokování, posiluje a podporuje pružnost pojivových tkání. Přeslička je nedůležitější rostlinou v GREEN PEEL® rostlinné směsi.

Aloe vera

Chladí, působí protizánětlivě a má hojivé účinky. Proto je také oblíbenou součástí mnoha přípravků po opalování. Avšak aloe vera má mnohem více vlastností, pro které je ceněna v GREEN PEEL® bylinné směsi. Aloe vera obsahuje množství enzymů, vitamínů, oligosacharidů a aminokyselin. Zklidňuje, uchovává v pokožce vlhkost a zároveň jí poskytuje hydrataci.

Jitrocel

Jitrocel je rostlina se širokými silnými listy, obsahuje vysoké množství kyseliny křemičité, taninů a minerálů. Podporuje regeneraci poškozených buněk a urychluje buněčný růst.

Rostlina obsahuje sekundární rostlinnou látku zvanou aukubin, která má antibakteriální účinky a zároveň redukuje podráždění. Jitrocel je proto považován také za starý domácí

prostředek na štípance od hmyzu. Pro tyto účely jsou listy jemně rozdrceny a získaná rostlinná šťáva se lehce přitiskne na postiženou oblast.

Plicník

Malá rostlinka s drobnými květy je plná překvapení. Byla užívána v lidovém lékařství pro ošetřování plicních potíží a pro vnější hojení ran. Plicník způsobuje mozoly, které se loupou.

Má také adstringentní účinky. Díky těmto svým vlastnostem jev GREEN PEEL® ošetření plicník velmi důležitý. Plicník je také bohatý na kyselinu křemičitou, taniny, minerály a podporuje

rovněž regeneraci buněk.

Maceška

Macešky byly známy již v minulosti jako „rostliny dívek s nečistou pletí“. Macešky obsahují karotenoidy, deriváty kyseliny salicylové a pomáhají při nečistých a zánětlivých stavech pleti. Maceška trojbarevná je tradiční lékařskou bylinou a doporučuje se při mnoha obtížích s pletí. Zklidňující účinky vycházejí z trávovitých listů. Usnadňují hojení, ulevují svědění a působí antibakteriálně.

Měsíček

Rostlina se zářivě žlutými až oranžovými květy se již odedávna využívá v lékařství a má ověřené účinky zvláště co se týče schopnosti hojit poranění. Květy měsíčku bývají součástí

mastí, tinktur a odvarů. Měsíček nejen pomáhá uzavírat rány, ale umí také rychle redukovat záněty a má antibakteriální účinky. Navíc aktivuje dělení buněk.


JAK BYLINKY PŮSOBÍ?

Obnova pleti přirozeným způsobem. Originální GREEN PEEL® bylinné peelingové ošetření je přírodní peeling, který se může pyšnit již šedesátiletou celosvětově ověřenou úspěšností. Jedinečný proces obnovy je spuštěn opatrnou masáží vybraných bylin do pokožky.

  1. Certifikované GREEN PEEL® kosmetičky nanesou na pleť bylinnou směs a vmasírují ji do pokožky. Směs obsahuje exkluzivní přírodní rostlinné výtažky a nenajdete v ní žádné agresivní látky nebo kyseliny.
  2. Bylinné mikročástice pronikají do horní vrstvy kůže. Trvání a intenzita masáže závisí na typu a struktuře pleti.
  3. Rostlinné látky spouští v pokožce řadu reakcí. Nejprve dochází ke zvýšení cirkulace krve.
  4. To má za následek lepší zásobování kožních buněk kyslíkem a aktivaci jejich metabolismu.
  5. Intenzivní účinky bylin zrychlují přirozený proces obnovy buněk. Dochází k její stimulaci a k tvorbě nových kolagenových vláken.
  6. Pleť se začíná viditelně loupat. Postupně se horní vrstvy kůže začínají uvolňovat a zároveň se na povrch prodírají nové mladé buňky.
  7. Proces obnovy buněk je kompletní po pěti dnech. Vaše „stará“ pleť je nahrazena novou, svěží a čistou pokožkou. Normálně potřebuje pleť na svou vlastní obnovu asi 28 dní. Metoda GREEN PEEL® zkracuje tento proces na pouhých 5 dní.